IJweg 975
2131 LV
Hoofddorp

Tel : 023 - 561 70 68

Grimme RH24-45 ontvangstbunker in de bloembollen!

Dit seizoen is in gebruik genomen door Apeldoorn Bloembollen in Egmond deze zeer strakke Grimme RH24-45 ontvangstbunker.

De ontvangstbunker is bij M.H. aangepast met een presenteerband voor een zeer gelijkmatige aanvoer. Deze machine kenmerkt zich door de hoge capaciteit en een korte productvriendelijke productweg. De bunker is voorzien van 8 PU rollen van 2,4 mtr breed voor grondreiniging en 6 spiraalrollen voor de voorsortering. De Grimme doorvoerband en Grimme kistenvuller zijn aangesloten op de Linecontrol zodat het gehele proces automatisch is gekoppeld.

Voor het ultieme gebruiksgemak is deze machine voorzien van een uitgebreide afstandbediening en heeft de machine o.a. capaciteitsregeling, Adjustment Control voor o.a. rollenafstandweergave, rollentoerenweergave en rollentoerenregeling. Met de Turbo-Clean worden de rollen met instelbare interval gereinigd.

Grootste voordeel van deze nieuwe manier van bloembollen verwerken is de toegenomen capaciteit welke het mogelijk maakt de gerooide bollen direct op de dag zelf te verwerken.