Aftersales

Service is onze missie

Mechanisatie Haarlemmermeer staat klaar voor haar klanten. Een goede en betrouwbare service is onlosmakelijk verbonden aan de verkoop van elke machine. Wij beschikken over een grote onderdelenvoorraad, 24/7 storingsdienst, serviceauto’s en vakbekwame servicemonteurs. Ook beschikken wij over diverse machines, om specifieke onderdelen zelf te vervaardigen als de situatie daarom vraagt.

Verkoop van onderdelen

Mechanisatie Haarlemmermeer beschikt over een grote onderdelenvoorraad en kan daarnaast terugvallen op een breed scala aan toeleveranciers. Voor door ons gebouwde machines, dealermachines en universele onderdelen kunt u bij ons terecht. U kunt onderdelen eenvoudig telefonisch, per e-mail of WhatsApp bestellen. Uw onderdelen kunt u afhalen, of indien gewenst kunnen wij deze verzenden.

Landbouwwerktuigen

In deze werkplaats onderhouden en repareren wij alle landbouwwerktuigen. Ook aanpassingen en revisies behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze servicemonteurs hebben alle benodigde specialistische kennis in huis op het gebied van mechanica, hydrauliek en PLC-besturingstechniek. Zo staan wij garant voor de beste aftersales die u zich kunt wensen. Wij brengen service met goed ingerichte servicebussen desgewenst bij u op locatie. Ook verzorgen wij VA machineveiligheidskeuringen en het SKL-keuren van landbouwspuiten.

Tractoren, verreikers en heftrucks

In deze werkplaats onderhouden en repareren wij tractoren, verreikers en heftrucks. Ook revisies behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze servicemonteurs hebben alle benodigde specialistische kennis in huis op het gebied van mechanica, hydrauliek en PLC-besturing. Zo staan wij garant voor de beste aftersales die u zich kunt wensen. Wij brengen service met goed ingerichte servicebussen desgewenst bij u op locatie. Ook verzorgen wij VA machineveiligheidskeuringen.

Neem contact op

Wij zijn aangesloten bij en/of lid van: