Dealerschappen

Landbouwmechanisatie

Mechanisatie Haarlemmermeer levert techniek aan de agrarische sector in de volle breedte. Onze klanten zijn akkerbouw-, bloembollen-, loon- en veehouderijbedrijven, aannemers, groenvoorzieners en overheden. Ons leveringsprogramma is zo breed als de sectoren die we bedienen. Onze verkoopadviseurs begrijpen wat u nodig hebt, wat daarbij voor u belangrijk is en hoe u maximaal rendement uit uw investering haalt. Als dealer vertegenwoordigen wij een groot aantal gerenommeerde merken. Daarnaast ontwikkelen en bouwen wij zelf machines voor diverse sectoren en toepassingen.

Onze Dealerschappen

Agrifac

Agrifac marktleider met innovatie zelfrijdende landbouwspuiten; de Condor en Condor Endurance.

Verreikers met een hefvermogen van 2.600 tot 23.000 kg en een hefhoogte van 5,78 tot 30 m, knik verreikers, dumpers en betonmixers. Dieci voor elke wens wel een passende oplossing.

McCormick voor tractoren van 44 tot 310 pk, smalspoor tractoren van  70 tot 112 pk en speciale tractoren met o.a. omkeerinrichting van 23 tot 102 pk. Mooie degelijke tractoren met vele mogelijkheden.

Grimme full-liner voor de teelt van aardappelen, (suiker-)bieten en diverse groenten. Door aanpassingen zijn diverse machines ook inzetbaar voor de teelt of verwerking van bloembollen.

Lemken heeft een uitgebreide range aan machines; ploegen, vorenpackers, rotorkopeggen, intensief cultivatoren, schijveneggen, zaaibedbereiders, (maïs-)zaaimachines en kunstmeststrooiers. Het familiebedrijf bestaat al 240 jaar. De MH Lemken ploeg is speciaal ontworpen door MH voor de bloembollenteler.

Joskin bouwt het grootste programma ter wereld van voertuigen voor de verspreiding en het transport van landbouwproducten. Aangevuld met machines voor weide-onderhoud, gronddumpers en oprijwagens.

McHale is een toonaangevende Ierse fabrikant van pers-wikkelcombinaties, vierkante balenwikkelaars, ronde balenpersen met vaste of variabele kamer, schijvenmaaiers, zwadharken en stroblazers.

Maschio produceert meer dan 25.000 aftakas aangedreven machines per jaar. De range bestaat uit; rotorkopeggen (1.5 – 8 m), messenfrezen (1,0 – 6,2 m), multi-klepelmaaiers, versnipperaars en armmaaiers.

Het Maschio – Gaspardo concern verkoop onder de merknaam Gaspardo driepunt- en opbouwzaaimachines, (high speed) maïszaaimachines en machines voor mechanische onkruidbestrijding.

Voor zaaibedbereiders, schoffelmachines, aardappelselectiewagens en sleuvenpersen moet je bij VSS Agro zijn.

VSS Amac bouwt machines voor de teelt van uien. Ook voor onderdelen van uw ‘oude’ Amac kunt u bij MH terecht.

Duitse degelijkheid is dit merk op het lijf geschreven, klepelmaaiers van Dücker zijn onverwoestbaar en kennen een hoge capaciteit, lange levensduur en eenvoudige bediening. Ook een uitgebreide range armmaaiers behoort tot het assortiment.

Hyundai heeft een uitgebreid programma vorkheftrucks; elektrisch van 1.300 tot 5.000 kg, LPG van 1.500 tot 7.000 kg en diesel van 1.500 tot 25.000 kg hefvermogen. Ook reachtrucks, stapelaars en pallettruck behoren tot het programma.

Baoli maakt sinds 2009 deel uit van KION group (Still en Linde) en heeft een uitgebreid aanbod diesel- en LPG heftrucks, elektrische heftrucks, elektrische pallettrucks en stapelaars.

Hyundai-Construction

Hyundai heeft een van de ruimste assortimenten compacte machines in de sector, optimale veelzijdigheid tegen een aantrekkelijke prijs. Met de kleine afmetingen, lage kosten en nauwkeurige werking hebben de minigraafmachines van Hyundai vele gebruikers volledig overtuigd. Perfect voor elke klus waar een graafmachine van standaardformaat niet in past.

Ongeacht de sector en het merk van de machine, is het de combinatie van kwaliteit en service waarmee Mechanisatie Haarlemmermeer het verschil maakt. Onze servicemonteurs hebben alle benodigde specialistische kennis in huis op het gebied van mechanica, hydrauliek en PLC-besturing. Zo staan wij garant voor de beste aftersales die u zich kunt wensen. Wij brengen service met goed ingerichte servicebussen desgewenst bij u op locatie. 

Wij leveren ook

Wij zijn aangesloten bij en/of lid van:

VA Keur
Koninklijke Metaalunie
Fedecom
RDW Erkend