Intern Transport

 

Mechanisatie Haarlemmermeer heeft een afdeling voor intern transport. Of u een kleine of omvangrijke onderneming hebt, de efficiency waarmee u interne verplaatsingen kunt uitvoeren is van groot belang. Hef-, reach-, of pallettrucks en schrob- of veegmachines: wij hebben voor u de oplossing op maat.

Zoals met al onze producten heeft u op het gebied van intern transport ruime keuze uit producten. Bij Mechanisatie Haarlemmermeer gaat de keuze nog verder: u kunt kiezen voor koop, huur of lease en nieuw of gebruikt. Naast de agrarische sector bedienen wij ook het MKB en logistieke sector. Wij kunnen u de grootst mogelijke variatie bieden en en staan altijd borg voor uitstekende service. Onderdeel van onze service is uiteraard ook de jaarlijkse VA machineveiligheidskeuring van uw materieel. Als klant van Mechanisatie Haarlemmermeer nemen wij u graag alle zorg uit handen.

Hyundai heeft een uitgebreid programma vorkheftrucks; elektrisch van 1.300 tot 5.000 kg, LPG van 1.500 tot 7.000 kg en diesel van 1.500 tot 25.000 kg hefvermogen. Ook reachtrucks, stapelaars en pallettruck behoren tot het programma.

Baoli maakt sinds 2009 deel uit van KION group (Still en Linde) en heeft een uitgebreid aanbod diesel- en LPG heftrucks, elektrische heftrucks, elektrische pallettrucks en stapelaars.

Wij zijn aangesloten bij en/of lid van:

VA Keur
Koninklijke Metaalunie
Fedecom
RDW Erkend