Onze eigen

MH Speciaalmachines

Mechanisatie Haarlemmermeer verkoopt onder de merknaam ‘MH’ eigen machines voor diverse sectoren. Volledig in eigen beheer ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij de totale machine van A tot Z. De expertise op het gebied van constructie, mechanica, hydraulica, installatie- en PLC-besturingstechniek is in eigen huis aanwezig.

Voor de teelt van bloembollen op zandgrond heeft Mechanisatie Haarlemmermeer een complete ‘MH’-machinelijn ontwikkeld. Door een grote variatie in de uitrusting zijn deze machines ook buiten de bloembollenteelt breed inzetbaar. Zo is onze rooimachine geschikt voor het rooien van onder andere gewassen zoals waspeenwortelen, uien, zantedeschia en vaste planten.

Naast de ‘standaard’-machines uit het basisassortiment, kunnen wij naar uw specifieke wensen ook machines op maat ontwikkelen en produceren. In nauw overleg met de opdrachtgever werken wij aan het gewenste eindresultaat. Deze werkwijze heeft bijvoorbeeld al geresulteerd in een zelfrijdende rooimachine voor het rooien van twee bedden bloembollen, zelfrijdende compostfrees en zelfrijdende wortelsnijder.

Wij zijn aangesloten bij en/of lid van:

VA Keur
Koninklijke Metaalunie
Fedecom
RDW Erkend