Beste relaties,

Na ruim 21 jaar trouwe dienst gaat Alexander per 21 juni 2024 ons helaas verlaten. Alexander heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging, die voor ons erg jammer en daarnaast zeer begrijpelijk is.

Velen van u zullen Alexander kennen als hét gezicht waar het ging om PLC-besturingen en mechatronische delen van M.H. machines. Daarnaast stak Alexander veel tijd in het oppakken van storingen, aanpassen en ombouwen van onze eigen alsmede andere merk-machines. Ondersteuning van klanten en gebruikers was ook iets waarin Alexander veel energie heeft gestoken voldoening uit haalde.

Voor u als klant zal uw vertrouwde contactpersoon Alexander verdwijnen. Het bij u bekende telefoonnummer van Alexander zal worden doorgeschakeld. Walter van Haaster, voor velen ook een bekend gezicht, zal alle binnenkomende besturingstechnische vragen alsmede storingen oppakken en aansluitend de nodige acties uitzetten.

Zoals velen van u wellicht weten versterkt sinds februari 2022 Martin Lexmond ons team, als rechterhand van Alexander. Martin wordt al enige tijd klaargestoomd om in Alexander zijn voetsporen te treden. Wij kennen Martin als een kundig en bekwaam vakman met een groot technisch verleden uit de automotive en circuit-racerij. Samen met Walter zal Martin u van dienst zijn als het gaat om PLC-besturingen van, storingen aan, ondersteuning van en vragen over bediening en werking van M.H. machines.

Met veel enthousiasme en overgave heeft Alexander met een groot pakket aan kennis en ervaring voor M.H. en de klanten zichzelf de afgelopen jaren ingezet. M.H. is Alexander dankbaar voor zijn waardevolle bijdrage aan en tomeloze inzet voor onze organisatie en het team alsmede onze klanten en gebruikers van machines.

Wij weten zeker dat Alexander het ook in zijn nieuwe baan en functie fantastisch zal doen waarmee wij hem veel succes en werkplezier wensen.